Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Camin de batrani Bucuresti

a
Adaugat de azilpentrubunici@gmail.com (13:16 ; 08 Ian; Anunt EXPIRAT, 14 vizite)
 

Camin de batrani Voluntari

Un camin de batrani este o facilitate ce ofera servicii de asistenta medicala, odihna si ingrijire pentru persoane in varsta si / sau cu probleme medicale, dotata cu asistenta medicala de specialitate. Este o resedinta pentru persoane in varsta cu dizabilitati fizice sau psihice ( de ex: Alzheimer ).
Despre Azil pentru Bunici

Azil pentru bunici este un centru rezidential dedicat ingrijirii batranilor care necesita asistenta de specialitate si persoanelor aflate in perioada de recuperare dupa operatie. Situat intr-o zona linistita din Pipera, centrul, va ofera servicii premium,la standarde occidentale. Acest camin de batrani a fost conceput si dotat pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra. Suntem o echipa cu experienta si ne propunem sa ne pastram statutul de referinta in domeniul centrelor de ingrijire pentru persoanele in varsta.

  • Pret 2.000 RON
  • Adresa Ilfov, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0729.585.989
a
a
www.azil-pentru-bunici.ro/
a
Ilfov, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.