Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Adeziv poliuretanic pentru pol

a
Adaugat de it@ionitaconstruct.ro (08:26 ; 03 Mai, 141 vizite)
 

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru fixarea placilor de polistiren expandat si extrudat in cadrul sistemelor de termoizolatie Ceresit Ceretherm si pentru fixarea placilor de polistiren in general.



Domenii de utilizare:

Ceresit CT 84 Express este utilizat pentru fixarea placilor de polistiren expandat si extrudat in cadrul sistemului de termoizolatie pentru fatade Ceresit Ceretherm Express.

Ceresit CT 84 poate fi utilizat pentru aplicarea placilor de polistiren atat pe fatadele cladirilor noi, cat si pe cladirile ce urmeaza a fi reabilitate termic prin termoizolare.

Dupa aproximativ 2 ore de la aplicare, placile de polistiren pot fi nivelate (prin asperizare), dibluite si apoi aplicata masa de spaclu cu plasa de armare folosind adezivul Ceresit CT 85.

Adezivul poliuretanic Ceresit CT 84 poate fi, de asemenea, folosit la fixarea placilor de polistiren expandat si extrudat si a vat

  • Pret 29,99 RON
  • Sectiune alte materiale de constructii
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.