Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Collonil Nanopro - 300 ml

a
Adaugat de contact@tzoale.ro (09:10 ; 10 Oct, 198 vizite)
 

Protecție inovatoare high-tech pe bază de tehnologie nano pentru toate tipurile de piele, materiale textile sau materiale high-tech cu membrane funcționale precum Gore-Tex®, Sympatex®. Acoperă fibrele cu un strat protector de lungă durată iar activitatea de respirabilitate sau suplețea materialelor sunt păstrate. Utilizarea regulată imbunătățește efectul de protecție. Pelicula protectoare nu va permite apei sau murdăriei să pătrundă, petele putind fi indepartate mult mai ușor. Pentru mai multe informații vizitați www.collonil-nanotech.com.
Instrucțiuni Utilizare:Agitați bine recipientul inainte de folosire, pulverizați de mai multe ori (de la o distanță de cel putin 20 cm), lăsați să se usuce complet, nu lustruiți cit suprafața este incă umedă. După uscare, lustruiți pielea netedă dacă este necesar sau periați pielea intoarsă. Marimi disponibile: stoc.

  • Pret 59 RON/buc


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.