Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Cities In Motion PC

a
Adaugat de office@gamestore.ro (00:33 ; 13 Apr, 184 vizite)
 


Cities in Motion PC este un joc de strategie, dezvoltat de Colosal Order pentru PC, care va fi lansat de Paradox Interactive in primul trimestru al anului 2011.Jucatorii vor avea de ales dintre patru orase europene, Vienna, Helsinki, Berlin si Amsterdam, avand sarcina de a dezvolta o retea moderna de transport. Vor putea fi folosite peste 30 de tipuri de vehicule, printre care autobuze, tramvaie si garnituri de metrou.Cities in Motion va fi compus dintr-o campanie cu peste 12 scenarii, si un sandbox mode care va putea fi jucat in toate cele 4 orase. Din punct de vedere temporal, jocul va fi impartit in 4 ere, acestea cuprinzand perioada anilor 1920-2020. Economia jocului se va baza pe cele 7 grupuri sociale ale rezidentilor, gamerii trebuind sa indeplineasca nevoile de transport ale acestora.
Jocul vine sub forma de CD Key. Veti primi codul de activare al jocului si intructiunile de descarcare de pe platforma Steam.

  • Pret 42 RON 105 RON
    60% reducere
  • Sectiune Jocuri video, console


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.