Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Comodă TV cu uși și nișe Spencer

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (10:31 ; 20 Sep, 124 vizite)
 

Fabricata in intregime din lemn masiv, comoda TV cu usi si nise Spencer este anume gindita sa puna in valoare farmecul fara virsta al traditiei. Designul clasic este dublat de o executie atenta a detaliilor si suprafetelor. Mai mult, cu multitudinea de finisaje disponibile ii puteti da un aer rustic sau chiar modern (daca alegeti combinatii indraznete de culori pentru blat si cadru). Functionalitatea moderna se reflecta in compartimentarea cu usi glisante si raft, spatii in care puteti pastra discuri, accesorii decorative sau echipamente media. Sistemul de inchidere cu tija la vedere aduce o nota originala in plus.
1) Pretul afisat este valabil pentru finisaj vopsit. La cerere, contra cost, sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita a uşilor faţa de cadrul exterior.
2) Aceasta piesa de mobila poate fi fabricata, contra cost, cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.3) Livrarea se face cu transportatori specializaţi de mobilier. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.4) Produsul face parte din colectia de mobilier rustic Farmhouse.
Caracteristicile comodei TV Spencer:

elegant design clasic
fabricata integral din lemn masiv de brad
sistem de inchidere cu tija metalica la vedere
finisare la alegere (a se vedea paletarul)
stiluri: rustic, clasic
prevazuta nise pentru echipamente media
doua compartimente cu usa si raft
ambalare speciala cu poliuretan, polistiren şi carton
nu necesita asamblare

  • Pret 2.476 RON
  • Sectiune alta destinatie
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.