Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Gel regenerativ cu extract de melc

a
Adaugat de Anonim (02:29 ; 21 Sep, 146 vizite)
 

Secretia melcului de gradina Helix Aspersa
fiind creata de o fiinta vie cu scopul de a-si proteja, vindeca, regenera si
hidrata propria piele, reprezinta o solutie completa si echilibrata pentru produsele destinate ingrijirii pielii umane.
Secretia recoltata, filtrata, omogenizata, concentrata prin evaporare si stabilizata, are denumirea de extract de melc sau polyhelixan.

Datorita compozitiei sale valoroase polyhelixanul prezinta o actiune complexa asupra epidermei umane:
- calmanta si reparatoare.
- peeling, indepartand celulele moarte din straturile superficiale ale pielii, promovand regenerarea celulelor si a tesuturilor deformate.
- hidratanta, restructuranta si de creste a elasticitatii pielii.
- previne aparitia infectiilor, actionand ca un antiseptic natural, eficace impotriva bacteriilor prezente in acnee, ca Eschericia coli, Stafilococus aureus, Pseudomonas aeruginosa,
- antioxidant, antiinflamator, regenerator a celulelor si tesuturilor deformate.

Acesta substanta naturala complexa, este recunoscuta imediat de celulele pielii umane si transportata catre straturile profunde ale epidermei.

Gelul regenerativ cu extract de melc, vitamina B6, allantoina si colagen stimuleaza regenerarea tesuturilor, avand si un puternic efect anti-inflamator.

In scurt timp de la aplicare se observa efecte miraculoase de estompare a imperfectiunilor pielii, riduri adanci, acnee, rani, arsuri, vergeturi, cicatrici, pete datorate varstei sau expunerii prelungite la soare, iritatii, precum și pentru tratarea celulitei și a vergeturilor.
Gelul a fost conceput pentru a fi cat mai compatibil cu structura diferitelor tipuri de ten, uscat, mixt, matur, gras, acneic, normal.
Previne infectiile pielii si calmeaza inflamatiile.

Principala calitate a gelului regenerativ cu extract din melc o constituie contributia adusa la refacerea tesuturilor deformate care pot sa apara sub diferite forme, cicatrici, riduri, iritatii, piele incarcata, pete, arsuri, vergeturi, celulita.

Gelul regenerativ cu extract de melc, vitamina B6, allantoina si colagen stimuleaza regenerarea tesuturilor, avand si un puternic efect anti-inflamator. Trateaza si regenereaza eficient tenul afectat de acnee, riduri, pete sau cicatrici.
Hidrateaza eficient, oferind suplete si elasticitate pielii imbatranite. Este eficient in tratarea celulitei si a vergeturilor. Previne infectiile pielii si calmeaza inflamatiile.
Gelul cu extract de melc , cu numeroasele sale proprietati regenerative, protejeaza si favorizeaza functia naturala a pielii si serveste ca un exfoliant natural pt piele.

  • Pret 18,9 RON/buc
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa judetul Bihor


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0729.159.839
0722.364.236
a
www.cosmetice-terapeutice.ro/
a
judetul Bihor

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.