Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Storcator prin presare la rece Hurom HE-IBE 04 Alb,5Ani Garantie, storcator de fructe, legume, radac

a
Adaugat de floridin2005@yahoo.com (09:02 ; 24 Apr, 140 vizite)
 

5 ANI Garantie Motor.Transport GRATUIT . Produs Original. Suntem distribuitori acreditati Hurom. Sunteti la regim? Doriti sa aveti un stil de viata sanatos? Va plac sucurile? Va doriti un storcator cu ajutorul caruia sa obtineti mai mult suc, iar pulpa sa fie cat mai uscata? Daca ati raspuns cu "DA" la toate aceste intrebari, echipa Bioraw, va recomanda storcatoarele de la Hurom. Aceste storcatoare de la Hurom utilizeaza noua tehnologie SSS (Slow Squeezing System), care presupune o stoarcere delicata a fructelor, legumelor, verdeturilor si radacinoaselor, astfel ca rezultatul obinut este cel dorit: valori nutritionale ridicate, gust delicios, hranitor. Caracteristici: - viteza lenta de stoarcere ce nu transfera caldura si nu distruge proprietatile sucului; - axul melcat din ultem (un material ecologic de 8 ori mai durabil decat plasticul si melamina) ce preseaza foarte bine scotand pulpa cat mai uscata; - periile rotative din silicon ce curata vasul si ajuta la o buna omogenizare; - vasul de preparare a sucului cu 2 dispozitive de evacuare: unul pentru resturi- prevazut cu o perie speciala din silicon ce face o ultima presare si unul pentru suc- prevazut cu un buton antipicurare; - functia reverse, omogenizare, autocuratare (folosita in mod special intre prepararea a doua sucuri pentru a nu se prelua gustul). Acest storcator este ideal pentru: - stoarcerea fructelor si citricelor: mere, pere, rosii, portocale, pepene, cirese, etc. - stoarcerea legumelor si radacinoaselor: sfecla rosie, telina, morcov, ghimbir, rosie, cartof, etc. - stoarcerea frunzelor si verdeturilor: iarba de grau, orz, ovaz, lucerna, varza, spanac, etc. - prepararea laptelui de: soia, nuci, seminte, migdale, etc. - prepararea piureurilor pentru bebelusi si nectaruri. Parti componente: Blocul motor (baza aparatului); gura de alimentare; ax canelat din ultem; sita fina din ultem; sita grosiera; perii rotative din silicon; bol procesare a sucului cu 2 guri de evacuare, una pentru suc prevazuta cu un capac antipicurare si una pentru evacuare a resturilor; recipient de colecatre a sucului; recipient de colectare a resturilor; presor; 2 periute; carte de instructiuni in limba romana. Sfat practic: spalati sitele dupa fiecare utilizare; calitatea sucului va fi data si de calitatea fructelor si legumelor; legumele se vor introduce in fasii subtiri, verdeata se va taia in smocuri mici; pentru prepararea laptelui de nuci, seminte, migdale si soia: lasati peste noapte la inmuiat in apa iar dimineata clatiti bine si adaugati-le in aparat cu un polonic si apa; spalati bine sitele dupa fiecare utilizare; nu introduceti citricele cu coaja si fructele cu samburi, singurele acceptate sunt: merele, rodiile, strugurii (storcatorul face separarea coajei, samburilor de suc); pentru retetele de inghetata procedati astfel- sucul rezultat se amesteca cu sirop de agave, cu miere sau cu iaurt, smantana si se introduce la congelator. Cu cat fructa, leguma este mai hidratata, crocanta cu atat v-a iesi mai mult suc. Daca fructele si legumele sunt pastoase, fainoase, consistenta sucului va fi cea de nectar. In cazul merelor acestea pot fi crocante cu mult suc sau fainoase in functie de sezon. Va recomandam sa incercati merele Granny Smith, Golden sau merele tari, ferme care sunt crocante atunci cand muscati din ele. Daca doriti pastrarea sucului pentru mai mult timp, va recomandam sa utilizati Cana pastrare in vid Status Slovenia STACPV1 1L. Pentru mai multe informatii si comenzi accesati link-ul acesta Cana pastrare in vid sucurile

  • Pret 999 RON
  • Sectiune Alte electrocasnice


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.