Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartamentul este situat în ce

a
Adaugat de sianie2007@abv.bg (16:27 ; 01 Mai; Anunt EXPIRAT, 17 vizite)
 

Apartamentul este situat in centrul statiunii Sunny Beach, de-a lungul promenadei de coasta de pe coasta marii. Situat pe plaja, in apropiere de centrul medical, terenuri de tenis, mini golf, numeroase restaurante moderne, supermarket-uri si parc de distractii pentru copii. Apartamentul este format din living cu bucatarie, dormitor, baie si doua balcoane, una cu o vedere frumoasa de plaja si mare, celalalt cu vedere la piscina si parcuri de distractie. Dispune de cablu TV, internet. Complexul ofera un cadru sofisticat, multe extras si facilitati diferite pentru toate gusturile. Exista piscina in aer liber pentru adulti, piscina pentru copii, Jacuzzi, lobby - bar si parcare gratuita parking.Za confortul oaspetilor nostri le oferim inchirieri auto si transferuri la aeroport.




Este doar doua minute de mers de centrul statiunii, pe promenada de pe plaja, situat la 10 minute cu masina de vechi Nessebar si la 32 km de aeroportul international din Burgas. Locatia excelenta a apartamentului permite accesul usor la toate facilitatile statiunii - baruri, restaurante, terenuri de tenis, mini golf, supermarket-uri, parc de distractii pentru copii, precum si la strada pitoreasca principala a complexului, cu multe restaurante moderne si de divertisment.
www.sianie-ravda.com
Preturi de la 01.05 la 31.05-40 €

Preturile de la 1.06 pâna la 30.06 -100 €
Preturi de la 1.07 pâna la 30.08 -110 €

Preturi de la 1.09 pâna la 15.10 -80 €

  • Pret 40 €
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0878572260
a
a
www.sianie-ravda.com/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.