Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Alan Wake PC

a
Adaugat de office@gamestore.ro (01:11 ; 13 Apr, 215 vizite)
 

Alan Wake, varianta pentru PC, include si download content-urile lansate pentru Xbox 360, adica The Signal si The Writer.
Alan Wake este un action-thriller dezvoltat de finlandezii de la Remedy Entertainment si lansat sub sigla Microsoft Game Studios in mai 2010, pentru Xbox 360.Alan Wake este un apreciat scriitor de romane horror. Din tinerete, Alan are vise ciudate pe care le foloseste ca material pentru prima sa carte, un succes rasunator si un vis devenit realitate. Norocul lui Alan se schimba odata cu disparitia misterioasa a logodnicei sale, Alice. Eroul nostru incepe sa sufere de insomnie, sa nu mai viseze si sa nu mai poata scrie. La inceputul jocului Wake calatoreste la o clinica ce trateaza starile de insomnie, situata langa oraselul Bright Falls. Alan incepe sa se vindece si cunoaste o femeie care seamana foarte mult cu fosta sa logodnica. Visele sale incep sa reapara iar Alan incepe lucrul la o noua carte. Totul se schimba in momentul in care Bright Falls se transforma si incepe sa semene cu oraselul in care eroii din cartea lui Alan Wake isi duc existenta. Viata eroului nostru devine un adevarat cosmar, visele devin realitate, iar marele inamic devine intunericul. Creaturi nocturne, inamicii lui Alan sunt sensibili la lumina, cele mai eficiente arme din joc fiind lanternele, farurile si capcanele cu lumini.Time Magazine considera Alan Wake cel mai bun joc lansat in 2010.

  • Pret 49 RON 95 RON
    48% reducere
  • Sectiune Jocuri video, console


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.