Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Comodă TV cu uși și nișe Cardon

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (10:29 ; 20 Sep, 134 vizite)
 

Fabricata in intregime din lemn masiv, comoda TV cu usi si nise Cardon este anume gindita sa nu se supuna capriciilor modei. Cu multitudinea de finisaje disponibile ii puteti da un aer rustic, clasic sau chiar modern (daca alegeti combinatii indraznete de culori pentru blat si cadru). Suprafetele atent finisate se impletesc cu liniile drepte, rezultatul fiind o eleganta piesa de mobila pentru living. Totodata, interiorul comodei TV Cardon este impartit foarte practic - doua compartimente cu usa si raft unde puteti ascunde discuri sau accesorii si doua nise pentru echipamente media.
Daca doriti mai mult spatiu de depozitare, vedeti comoda TV cu usi, nise si sertare Cardon. În aceeasi familie este disponibila spre asortare biblioteca Chelsea.
1) Pretul afisat este valabil pentru finisaj dublu color. La cerere, contra cost, sunt disponibile si alte variante de finisare: ceruit, antichizat, multicolor, periat. Mai mult, puteti opta pentru o vopsea diferita la interior fata de exterior.
2) Aceasta piesa de mobila poate fi fabricata, contra cost, cu dimensiuni la comanda. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.3) Livrarea se face cu transportatori specializaţi de mobilier. Ambalajul special cu dublura de poliuretan si polistiren asigura integritatea coletelor in timpul transportului.4) Produsul face parte din colectia de mobilier rustic Farmhouse.
Caracteristicile comodei TV Cardon

fabricata integral din lemn masiv de brad
finisare la alegere (a se vedea paletarul)
stiluri: rustic, clasic
prevazuta doua nise pentru echipamente media
doua compartimente cu usa si raft
ambalare speciala cu poliuretan, polistiren şi carton
nu necesita asamblare

Opţional, sertarele comodei pot fi prevazute contra cost cu şine cu amortizor.

  • Pret 1.953 RON
  • Sectiune alta destinatie
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.