Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Cuvertură de pat corail 5061 Mandala 230x250 cm

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (14:02 ; 20 Sep, 105 vizite)
 

Cuvertura corail pat dormitor cu dimensiunea 230x250 cm si doua fete de perna cu dimensiunea 60x60 cm este o cuvertura pentru pat imprimata cu model modern geometric cu culori predominante corail si alb. Modelul viu colorat al cuverturii de pat Mandala este ca o pata de culoare ce va conferi camerei un nou aspect luminos si modern. Compozitia din poliester de cea mai buna calitate confera o mentenanta si intretinere usoara, matlasul este alcatuit din compozitie mixtp (50% bumbac si 50% poliester). Producatorul francez Linder este printre liderii producatorilor europeni de produsese textile de calitate superioara cum ar fi: cuverturi pat, paturi decorative, huse pernite si perdele/draperii confectionate.

Pachetul contine: o cuvertura pat corail, model 5061 Mandala cu dimensiunea 230x250 cm si cu doua fete de perna cu dimensiunea 50x50 cm.

Intretinere:
Spalare in masina la 30 grade Celsius
A nu se folosi inalbitor
A nu se usca prin centrifugare
Calcare la temperatura normala
Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

  • Pret 387 RON
  • Sectiune obiecte decorative
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.