Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pătură bumbac albastră stelute 2201 110x140 cm

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (14:09 ; 20 Sep, 146 vizite)
 

Patura bumbac albastra denim, cu model stelute albastru deschis, fabricata in Spania cu dimensiunea 110x140 cm este patura ideala pentru camera copiilor cu varsta intre doi si 9 ani. Produsa doar din fibre naturale de cea mai buna calitate si cel mai fine materiale, aceasta patura are un design foarte placut si confera o senzatie foarte placuta la atingere. Patura de copii albastra cod 2201, din bumbac, cu model stelute, are doua fete ( o fata cu fundal culoarea denim - albastru inchis si stelute cu albastru deschis - gri si o fata cu fundal albastru deschis - gri si stelute culoarea denim) si este disponibila in mai multe culori: gri, albstru si roz (modelul prezentat pe aceasta pagina este cel roz). Ambalajul in care vine ambalata acesta patura este unul luxuriant, de foarte buna calitate; pachetul ce contine patura din bumbac 2201 Stars poate cadoul ideal pentru copii celor dragi.

Pachetul contine: o patura bumbac albastra cu model stelute dimensiunea 110x140 cm si o luxury box in care este ambalata.

Întretinere:



Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

  • Pret 156 RON
  • Sectiune obiecte decorative
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.