Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Față de masă albă fluturi colorați 4588 Butterfly Blanc 140x140 cm

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (22:16 ; 20 Sep, 130 vizite)
 

Fata masa alba fluturi colorati, denumire comerciala Butterfly, cu dimensiunea 140x140 cm, are compozitie pur naturala 100% in cu tratament teflon si antitaches (anti-pete) este ideala pentru o masa din living, terasa sau bucatarie. Modelul viu colorat si realist este printat prin ultima tehnologie - digital printing, ce ii confera fetei de masa Butterfly culori foarte vii si vesele cat mai aproape de natura. Fetele de masa, suportii farfurii, naproanele marca Stof Franta sunt ecofriendly, sunt teflonate, sunt antitaches (au tratament anti-pete). Fabrica franceza ce produce acesta fata de masa are o experienta de peste 20 de ani in domeniul textil, remarcându-se prin modele indraznete si culorii vii, foarte bine selectate si imbinate pe baza textila/

Pachetul contine: o fata de masa alba cu fluturi colorati, model Butterfly, compozitie 100% in cu dimensiunea 140x140cm cm.

Intretinere:


Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

  • Pret 198 RON
  • Sectiune obiecte decorative
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.