Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Madison MAD-JUKEBOX10

a
Adaugat de dora_electronics@yahoo.com (19:02 ; 14 Ian; Anunt EXPIRAT, 78 vizite)
 

boxa portabila in forma de tonomat, reincarcabila, care are un aspect vintage si foloseste tehnologia moderna de ultima ora pentru a va oferi un sunet de inalta calitate.

Madison MAD-JUKEBOX10 este o boxa portabila in forma de tonomat, reincarcabila, care are un aspect vintage si foloseste tehnologia moderna de ultima ora pentru a va oferi un sunet de inalta calitate.

Acest difuzor produce un sunet de inalta calitate datorita arhitecturii audio de ultima generatie care ofera un raspuns in frecventa de la 80 Hz la 18 kHz, cu distorsiuni mici, ceea ce inseamna ca obtineti un sunet clar.

Mad-Jukebox10 include numeroase functii profesionale, inclusiv posibilitatea de a conecta dispozitivele inteligente la difuzor prin conectivitate Bluetooth sau puteti utiliza intrarea auxiliara de 3,5 mm si conectati direct sursa de muzica. Acest difuzor are o baterie reincarcabila integrata, ceea ce face ca aceasta unitate sa fie portabila, permitându-va sa mutati liber difuzorul fara sa va faceti griji daca aveti o sursa de energie in apropiere. Acest difuzor este livrat cu un cablu jack de 3,5 mm precum si un cablu de incarcare USB, astfel incât sa puteti reincar

  • Pret 225 RON/buc
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti
  • Marca Panasonic
  • Tip Sisteme audio


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0746.661.445
0721.879.655
a
a
www.electromd.ro
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.