Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vand afacere la cheie

a
Adaugat de aromadellasicilia@gmail.com (10:04 ; 15 Oct; Anunt EXPIRAT, 31 vizite)
 

Afacerea este amplasat intr-un cartier rezidential mare, cu vad foarte bun, un cartier in continua crestere si expansiune, unde nu mai exista nicio afacere similara, fara concurenta.
Afacerea are toate autorizatiile obtinute si este perfect functionala, se pot introduce si alte produse (de patiserie, cofetarie sau orice altceva) in gama de produse vandute.
Afacerea se vinde cu toate aparatele/echipamentele necesare producerii, stocarii si vanzarii inghetatei: 3 aparate productie inghetata: masina de inghetata (mantecator), pasteurizator si abatitor, 2 congelatoare, un frigider, 2 vitrine ISA – racire cu ventilatie, 12 vaschete de 5kg, chiuveta industriala, instalatie electrica 380 V, aparat aer conditionat, masa inox, cantar, sistem de supraveghere video, contract cu firma de paza 24/7, sistem de alarma, rafturi si spatii de depozitare, spatiu documente.
Spatiul in care se afla laboratorul este inchiriat, dar poate fi preluat impreuna cu afacerea, chirie:1350 RON/luna

  • Pret 12.000 €
  • Adresa Bd. Timisoara, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.