Caracteristici: - Cacaoa contine antioxidanti, magneziu, vitamina C, flavonoide cum ar fi epicatechina, catechine si procyanidins, care sunt antioxidanti puternici ce ajuta, protejeaza corpul de radicalii liberi. - Sunt decojite manual, si sunt invelite in ciocolata. Beneficiile oferite de cacao: - Mentine sanatatea inimii- antioxidantii ajuta organismul sa scape de radicalii liberi daunatori, la prevenirea bolior cardiovasculare. - Permite buna functionare a vaselor de sange- Flavonoidele ajuta la protejarea organismului de boli cardiovasculare, reduc tensiunea arteriala. - Previne formarea cheagurilor de sange- Flavonoidele protejeaza peretii vaselor de sange si previn formarea cheagurilor de sange. - Reduce riscul de diabet de tip 2 - Flavonoidele au proprietati anti-inflamatorii, care ajuta la reducerea riscului de diabet de tip 2. - Ofera antioxidanti- Cand cacao este incalzita, se elibereaza si mai multi antioxidanti. Ingrediente: boabe de cacao*, ciocolata* (73% pasta de cacao* si unt de cacao*, 0.2% vanilie*, 26.8% cristale de zahar raw uscate la soare*). Tara de origine: Ecuador Produs certificat ecologic
Contacteaza | |
0724.312.913 |
|