Caracteristici: - Bogat in nutrienti. - Contine cu pana la 5 ori mai multe vitamine si minerale decat orezul brun. - Este foarte bogat in aminoacizi, fier, zinc, cupru. - Puteti sa-l preparati ca atare sau in amestec cu alte specii de orez. - In orezul negru gasim aceiasi antioxidanti pe care ii contin fructele de afine si de acai. Utilizare: - Pentru a gati perfect o portie de orez negru: clatiti bine orezul negru, si puneti la fiert o cana de orez negru la doua cani de apa, aduceti la punctul de fierbere, amestecati odata, apoi lasati la foc mic 25-30 de minute, pana se absoarbe toata apa. Daca aveti vase din novocrom, dupa ce da in clocot si ati amestecat odata, puteti lua vasul de pe foc si lasati-l 25-30 de minute, timp in care va continua procesul de fierbere pana la absortia totala a apei.
Contacteaza | |
0724.312.913 |
|