Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Counter-Strike in realitate! Vrei senzatii tari ? FySnow Arena

a
Adaugat de contact@fysnow.ro (13:23 ; 24 Oct; Anunt EXPIRAT, 8 vizite)
 

Conflicte, misiuni secrete, replici 1:1 de arme militare, multa adrenalina si un singur obiectiv: sa fii unicul supravietuitor! Bun venit la FySnow Arena, singurul loc din România in care poti imbina airsoftul cu scenariul de Counter-Strike! Am recreat pentru tine harta de Counter-Strike 1:1, am pregatit echipamentele militare si iti promitem o aventura pe cinste pe care nu o vei uita prea curând! Esti pregatit?
Cine suntem noi?
FySnow Arena a luat nastere din pasiunea pentru jocul de Counter-Strike si senzatiile tari pe care ti le ofera jocul de airsoft. Ne-am propus sa ducem acest hobby la un nivel superior si am creat astfel prima arena din lume in care poti juca in realitate Counter-Strike. Te asteptam in arena noastra daca vrei sa retraiesti noptile pierdute din copilarie jucând Counter-Strike, daca vrei sa simti adrenalina pe care ti-o ofera un joc de airsoft sau daca vrei pur si simplu sa te relaxezi alaturi de prieteni dupa o zi obositoare la birou sau in weekend.
Informatii

  • Pret 50 RON
  • Adresa Bucuresti, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0726.824.334
0726.824.334
a
a
Bucuresti, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.