Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Draperie gri catifea Danae Anthracite 140x260 cm

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (20:37 ; 20 Sep, 51 vizite)
 

Draperie gri catifea din colectia Danae, cod culoare Anthracite are dimensiunea 140x260 cm si este confectionata pe inele. Aceasta draperie are un model elegant fiind foarte usor de montat pe orice galerie si compozitie 100% poliester de foarte buna calitate. Culoarea acestei draperii - gri inchis - anthracite - este foarte usor de asortat in orice ambient iar modelul acestei draperii este uni fiind catifea foarte fina. Montarea acestei draperii este indicata la ferestrele din living sau din dormitor, locuintelor amanjate cu mare eleganta sau in stil clasic. Colectia de draperii Danae contine mai multe modele pe diferite culori fiind unul dintre produsele vedeta a fabricii franceze Stof.

Pachetul contine: o draperie gri inchis din catifea, confectionata pe inele, colectia Danae model Anthracite, compozitie 100% poliester, dimensiunea 140x260 cm.

Intretinere:

Spalare in masina la 30 grade Celsius
A nu se folosi inalbitor
A nu se usca prin centrifugare
Calcare la temperatura normala
Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

  • Pret 135 RON
  • Sectiune obiecte decorative
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.