Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  4 camere P+2 cu Terasa 130m

a
Adaugat de obigbrands@gmail.com (19:27 ; 27 Nov; Anunt EXPIRAT, 28 vizite)
 

e/apa complet functionale; Etajul 2: Pod 23mp,Baie 15 mp(complet utilata,se vinde cu obiectele sanitare);Living 37mp;Dormitor 30 mp-separat cu rigips,se poate aduce la forma initiala) + Terasa 130mp (se poate vinde cu balcon sau terasa completa- 1 singur punct de acces,din apartment).
Constructie 1995,cu imbunatatiri realizate in 2015: Izolatie,geamuri+usi(interior-exterior) termopan,centrala proprie,contoare apa+gaze individuale,gresie,fainata,parchet,aer conditionat,detector de gaze.
Dormitorul(mansarda) este prevazut pe lungimea intregului perete exterior cu dressing incorporat,confectionat manual,din lemn(rafturi+bara umerase).
Curtea este privata (se poate separa la cerere); poarta se incuie electric si exsista sistem de supraveghere video(curte,poarta-acces live).
Foarte aproape de metrou si alte facilitati(2 min Kaufland Oltenitei, 1min distanta Benzinaria MOL,Mega Image,Service auto etc..).
Pretul este fix,redus cu pana la 40% fata de pretul pietei;
Apartamentul este ideal pentru birouri sau o posibila viitoare locuinta spatioasa.
Se accepta si varianta de plata prin credit(Prima Casa etc),colaborari cu agenti in vederea vanzarii, insa nu dorim sa fim contactati de agentii/agenti pentru promovare.

  • Pret 7.888 €
  • Adresa Bucuresti
  • Nr. camere 4+
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 1996


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.