Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Crezi ca esti bun?

a
Adaugat de cristi.crios@gmail.com (20:50 ; 02 Ian; Anunt EXPIRAT, 58 vizite)
 
 

Daca ai abilitati in utilizarea unui laptop si a internetului si doresti un venit suplimentar din afacerile online atunci contacteaza-ne!

Vreau sa stiu daca esti bun in domeniul IT, calculatoare, mai precis navigarea pe internet si promovare in retele sociale? Daca DA, ce zici daca ti-as oferi un business online si ti-as sustine eu 50% din investitia initiala? Dar 100%? DA, ai auzit bine! Dovedeste-mi ca esti bun si investesc in propriul tau business online. Cat poti castiga din acest business? Intre 37.5$/saptamana si peste 5000$/saptamana chiar in primul an.Am zis saptamanal si nu am gresit. Se plateste asa deoarece se face plata dupa sistemul din Marea Britanie. Ce am in spate? 12 ani de experienta in mediul online si o echipa de antreprenori cu care am dat acest start al business-ului online. Daca te intereseaza, da-mi te rog un email si spune-mi ceva despre tine, cat ai vrea sa castigi saptamanal si de ce crezi ca ar trebui sa faci afacerea asta pe banii mei? Email: CristianConstantin@ROiMarketsLIVE.com http://www.ROiMarketsLIVE.com

  • Pret 4.400 RON/luna
  • Adresa Cluj Napoca Si Toata Tara, judetul Cluj


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0762.285.273
a
a
www.roimarketslive.com
a
Cluj Napoca Si Toata Tara, judetul Cluj

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.