Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Servicii de Curatenie in Hotel

a
Adaugat de dani.stir@yahoo.com (12:36 ; 27 Mai; Anunt EXPIRAT, 20 vizite)
 

DANISTIR & MANU intelege ca primele impresii sunt cruciale, iar prezentarea zonei de receptie a hotelului si a camerelor de hotel este extrem de importanta pentru clientii dvs. si pentru reputatia dvs. de hotelier.
DANISTIR & MANU va poate ajuta sa pastrati hotelul dvs. curat si imaculat atunci când angajati personalul nostru dedicat pentru a va descurca serviciile de curatenie profunda.
Oferim servicii hoteliere specializate, inclusiv: Restaurante si baruri,Bucatarie,Hotel Curatarea si menajarea camerelor
Toate cele de mai sus pot fi efectuate ca un serviciu unic sau curatenie obisnuita pentru mentinerea standardului de curatenie si igiena la cel mai inalt nivel.
Întelegem ca hotelul este dinamic, clientii sosind si plecând la fiecare ora din zi. DANISTIR & MANU lucreaza pe un program flexibil si este capabil sa lucreze rapid si eficient pentru a va asigura ca orice intrerupere a afacerii dvs. este redusa la minimum.

  • Adresa Timisoara, judetul Timis


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.388.820
a
a
www.danistirandmanu.ro
a
Timisoara, judetul Timis

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.