Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vanzare garsoniera in vila .

a
Adaugat de mihaela.david@saturnimob.ro (17:50 ; 14 Feb; Anunt EXPIRAT, 153 vizite)
 
 

mentata conform schitei atasate anuntului . Garsoniera este compusa din : hol intrare , camera , balcon tip logie , bucatarie, baie cu cabina de dus .
Proprietatea este amplasata in zona Aurel Vlaicu in imediata apropiere a Bisericii Sfintii Apostoli Petru si Pavel . Garsoniera are toate utilitatile necesare precum : gaz, electricitate , apa curenta , iar ca si imbunatatiri putem enumera : parchet , gresie, faianta , geamuri termopan , centrala termica proprie .
Garsoniera poate fi achizitionata pentru locuinta rezidentiala cat si pentru investitie , zona fiind agreata , iar principalele zone de interes ale Brasovului fiind usor accesibile de la locatia respectiva .
Proprietatea se afla in situata in zona de case , este insorita pe parcursul zilei , priveliste catre Tampa , nefiind opturata de nici un obstacol .
Pretul propus la vanzare al acestei proprietati este de 45500 euro mobilata si utilata precum este prezentata in fotografii .

  • Pret 45.500 €
  • Adresa Brasov
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 3
  • An constructie 1986


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.