Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  13 Septembrie Marriott

a
Adaugat de vibimob (16:08 ; 17 Feb; Anunt EXPIRAT, 142 vizite)
 
 

VIB & Partners Real Estate va prezinta un apartament compus din 3 camere, situat in zona 13 Septembrie, in spatele Hotelului Marriott.

Aveti posibilitatea de a achizitiona un apartament, spatios si bine compartimentat, cu o suprafata construita de 74,28 mp (67,13 mp utili la care se adauga cele 2 balcoane cu suprafete de 3,74 mp si 3,71 mp), situat la etajul 8/8, avand o vedere panoramica deosebita. Apartamentul este compus din 3 camere, living room, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, bucatarie, debara, vestibul, 2 balcoane. Apartamentul dispune de aer conditionat, parche, faianta, gresie, tamplarie cu geam termopan, interfon, centrala termica de bloc, scara curata.

In imediata vecinatate a imobilului regasim scoli, gradinite, licee, magazine de lux, supermarketuri, restaurante, farmacii, institutii bancare, mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

  • Pret 104.000 €
  • Adresa Cioranu, Bucuresti
  • Nr. camere 3
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 8
  • An constructie 1993


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0761.689.792
a
a
www.vibimobiliare.ro
a
Cioranu, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.