Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Teren 1166 mp si casa, Baicoi, Prahova

a
Adaugat de noreplay.piraeus@gmail.com (22:53 ; 25 Feb; Anunt EXPIRAT, 156 vizite)
 
 

Teren: Suprafata de teren aferenta casei este de 1166 mp. Proprietatea are o deschidere de cca. 13 m la strada Indepenedentei. Proprietatea este imprejmuita partial, astfel: pe latura aferenta frontului stradal cu un gard de fier, iar pe alte doua laturi cu gard de lemn. Curtea este pietruita.
Constructie: Imobilul este dispus pe 1 nivel: parter. Este impartit in 2 apartamente cu cate doua camere+ dependinte. Fundatia constructiei este din beton armat iar zidaria exterioara este din caramida. Finisajele exterioare constau in termosistem cu panouri de polistiren si tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare sau placari cu piatra.
Cladirea este prevazuta cu un acoperis tip sarpanta de lemn acoperita cu tigla metalica, tip Lindab.
Finisajele interioare constau in pardoseli de parchet laminat in camere si gresie in bai si bucatarii. Peretii din bai si bucatarie sunt placati partial cu faianta. Peretii interiori sunt zugraviti cu vopsele lavabile. Finisajele exter

  • Pret 90.000 €
  • Adresa judetul Prahova
  • Suprafata 1166
  • Nr. camere 1
  • Stadiul constructiei demolabila
  • An constructie 2019


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.