Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  RENAULT MASTER

a
Adaugat de marketing@meridianocazie.ro (15:41 ; 19 Iun; Anunt EXPIRAT, 19 vizite)
 

Motorizare 2.3 ENERGY dCi 165 CP; 4.5 T; ABS, ESP, Airbag sofer, Functia Sart & Stop, Functia ECO, Radio + USB + Bluetooth, Oglinzi retrovizoare cu brat lung, Oglinzi retrovizoare cu actionare electrica si incalzire, Cotiera centrala, Volan reglabil pe inaltime, Scaun sofer reglabil pe inaltime, Troliu + comanda de la distanta, Tahograf digital (dispozitiv de inregistrare date deplasare vehicul / timp de lucru sofer).
Nota: verificarea metrologica periodica a tahografului se realizeaza la centre autorizate si monitorizate de catre R.A.R.
Alte informatii: Norma de poluare EURO 5.
Id:8676
Garantie: 12 luni
Masina este verificata si testata in service autorizat, cu ITP valabil si posibilitate de buy-back. La achizitionarea masinii beneficiati de o revizie GRATUITA + VOUCHER 100 EURO*. La MERIDIAN Ocazie beneficiezi de consilier dedicat pe intreg procesul de achizitie, dar si de consiliere in legatura cu formalitatile necesare pentru radiere, vanzare, cumparare, inmatriculare si asigurar

  • Pret 34.599 €
  • Adresa Bucuresti
  • Tip autoutilitara
  • An fabricatie 2016


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
a
www.meridianocazie.ro/auto-rulate/renault/m
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.