Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vila Stil Brancovenesc,Eforie

a
Adaugat de i.stelu@yahoo.com (10:43 ; 14 Iun; Anunt EXPIRAT, 330 vizite)
 
 

Casa (C1) dispune de 11 camere amenajate tip apartamente si garsoniere
- parterul (st 125,89 mp) dispune de un apartament (2 camere decomandate, hol, baie) dotat cu aer conditionat, doua garsoniere (camera dubla cu hol, baie proprie) si un apartament locuinta permananta (cu utilitati si curte separata - compus din doua camera, doua bai, hol si bucatarie proprie);
- etajul (mansardat - st 99,34 mp) dispune de un apartament (2 camere semidecomandate cu baie proprie – dotat cu AC ) si trei garsoniere (camera dubla cu baie proprie, 2 dotate cu AC) cu intrare din holul central etaj , spatiu de relaxare dotat cu AC si balcon.
Anexa (C2) - 64 mp - dispune de o camera de serviciu (camera cu baie proprie), bucatarie de serviciu- complet utilata, o sala de mese spatioasa, amenajata cu un front de lucru complet utilat, cu usi de termopan masive, de sticla, care asigura o larga deschidere spre curtea interioara . Anexa dispune si de o magazine, beci, Wc serviciu.
Teren – 654 mp, 26,44 deschid

  • Pret 238.000 €
  • Adresa Eforie Sud, judetul Constanta
  • Suprafata 283
  • Nr. camere 12
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 1930


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.