Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Fotoliu extensibil crem Figo Natur 70

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (19:44 ; 20 Sep, 104 vizite)
 

Fotoliul extensibil Figo Natur 70 este sinonim cu relaxarea. Când cadrul sau este in pozitie ridicata, poti sta asezat(a) confortabil urmarind emisiunea favortia la televizor sau, mai bine, citind o carte. Apoi, daca doresti sa motai un pic dupa masa, poti alege sa cobori/extinzi un pic sau mai mult cadrul fotoliului - ai pentru aceasta doua pozitii cu inclinari diferite, pe care le obtii dintr-o singura miscare. Cât priveste somnul de noapte, acesta va fi cât se poate linistit, fotoliul extensibil Figo transformându-se la fel de usor intr-un confortabil pat de o persoana.
Dar Figo inseamna nu numai functionalitate, ci si estetica: cadrul din lemn de brad atrage imediat privirile cu geometria liniilor sale diagonale, la care se adauga varietatea de culori ale saltelei.
Cadrul fotoliului este fabricat din lemn masiv de brad, cu finisaj natur. Tapiteria este din bumbac si poliester, iar umplutura saltelei din lâna si spuma.Vezi si alte variante de finisaj si tapiterie in gama de mobilier scandinav Karup.Caracteristicile fotoliului extensibil Figo Natur 70:
dimensiuni (fotoliu): 185x80x82 cm
dimensiuni (pat): 200x80x17 cm
adâncime sezut: 80 cm
culoare tapiterie: crem
material tapiterie: 80% bumbac, 20% poliester
culoare cadru: lemn natur
material cadru: lemn de brad
instrucţiunile şi accesoriile de montaj sunt incluse
ţara de origine: Estonia

  • Pret 1.919 RON
  • Sectiune alta destinatie
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.