Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  VILA 5 Camere, Cornetu, Ilfov

a
Adaugat de florin.ocb@icloud.com (12:19 ; 23 Iul; Anunt EXPIRAT, 20 vizite)
 

Imobil construit in anul 2009 (structura beton armat si BCA) in Comuna Cornetu, Ilfov, pe un teren cu suprafata de 567 mp - 19.21ml deschidere x 29.71ml adancime (plus 170 mp drum de servitute). Accesul se poate face direct din strada Aeroportului sau de pe drumul de servitute.
Imobilul este construit pe o suprafata la sol de 125 mp (din care 17 mp terasa) si are in total 229 mp construiti, din care 168 mp utili, impartiti in 5 camere, dupa cum urmeaza:
- parter: living + bucatarie 33 mp, dormitor 13,86mp, hol 7,90mp, baie 3,87 mp. Tot la parter este si un spatiu care poate fi utilizat ca spatiu comercial de 15,65 mp (unde a functionat un magazin alimentar timp de 2 ani, având in vedere amplasarea buna a imobilului), plus camera tehnica si un wc - 6,10mp.
- etaj: 3 dormitoare - D1 14,76 mp cu acces la un dressing de 23,20mp, D2 13,86mp, D3 14,28mp, hol 9,55mp si baia principala de 8,10mp.
Alimentarea cu apa este asigurata din put sapat la adâncime de 20 de metri, iar evacuarea apelor uzate se face cu ajutorul unei foste sceptice ecologice avizata de Agentia de Mediu (cu dublu drenaj), care necesita vidanjare doar o singura data pe an (la 4-6 persoane). În fata proprietatii exista retea de apa si canalizare.
Încalzirea este realizata cu ajutorul unei centrale termice pe gaz Vaillant (calorifere), care are si un boiler de 200L pentru apa calda menajera. Calitatea materialelor folosite, a geamurilor termopan si a izolatiei termice permite ca in lunile de iarna cheltuielile cu incalzirea si apa calda menajera sa nu depaseasca 700 lei (dovada sunt facturile de gaz).
Aleile din curte au fost betonate si, ulterior, acoperite cu piatra naturala 180 mp, inclusiv spatiul pentru foisor din spatele casei.
În curtea din fata casei sunt amenajate doua locuri de parcare acoperite (structura din lemn) pe o suprafata de 40 mp, spatiu care a fost utilizat preponderent pentru terasa magazinului alimentar. Casa se vinde partial mobilata si utilata (bucatarie, bai si dressing). În interior au fost folosite placi ceramice pentru casa scarii, holuri si bai, iar in camere a fost montat parchet laminat de 12mm cu aqua stop.
Aceasta oferta este destinata oamenilor care doresc o casa construita bine, motiv pentru care pentru cei interesati se vor pune la dispozitie toate documentele tehnice, precum si poze cu TOATE lucrarile ascunse (radier, fier beton stâlpi si placa, instalatii electrice si tehnice, fosa septica, etc).

  • Pret 125.000 €
  • Adresa judetul Ilfov


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.