Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Comodă pentru dormitor Ingrid Valls

a
Adaugat de contact@retroboutique.ro (10:25 ; 20 Sep, 84 vizite)
 

Întorcindu-se la conac dupa atita amar de vreme, deschise intii uşa odaii ei de odinioara. Lada cu papuşi, masa de scris, veioza cu volane erau toate la locurile lor. Iar pe noptiera scrisoarea, ramasa nedeschisa, la a carei amintire Ingrid tresari.
Alei pietruite, paduri de brazi, pajişti alpine - mobilierul pentru dormitor Ingrid Valls vorbeşte despre interioarele rustice ale chalet-urilor elveţiene. Avem in aceasta familie comode, noptiere si paturi confecţionate din lemn masiv, cu linii elegante, ce nu se demodeaza. Finisajul cu patina este aplicat manual in mai multe straturi, spre a pune in evidenţa fibra nobila a lemnului,
Comoda pentru dormitor Ingrid Valls este prevazuta cu patru sertare incapatoare ce primesc lenjerii şi camaşi de noapte brodate. Fermecatoare adaugire, minerele sertarelor sunt decupate in forma unor inimioare.
Caracteristicile comodei Ingrid Valls:

finisaj la alegere;
material: lemn masiv de brad;
stil: rustic;
sertare prevazute cu şine de lemn;
finisaj aplicat manual in mai multe straturi;
produs fabricat in Uniunea Europeana;
greutate: 38 kg;
nu necesita asamblare.

  • Pret 1.556 RON
  • Sectiune alta destinatie
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.