Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  B LURON 1.086,75 RON Livrare gratuita /refacerea articulatiilor plata la livrare

a
Adaugat de marianapc2phone@yahoo.com (02:46 ; 01 Sep; Anunt EXPIRAT, 48 vizite)
 

„B-Luron” este un supliment alimentar activ ce are la baza structurii sale complexul hialuron-condroitinic, fiind un produs tehnologic inovational destinat pentru stimularea productiei de lichid sinovial propriu, cat si pentru asigurarea hranirii si refacerii tesutului cartilaginos al articulatiilor. Eficienta produsului este similara cu injectiile intraarticulare cu acid hialuronic, mai mult decat atat, actioneaza simultan asupra tuturor articulatiilor.

Actiunea componentelor active

Complexul hialuron-condroitinic reprezinta o combinatie eficienta a materialelor de constructie de baza ale cartilagiului, condroitina si acidul hialuronic. Actiunea sinergica coordonata a acestora, testata in cadrul studiilor pe termen lung, influenteaza asupra activarii celulelor tesutului cartilaginos deteriorat. Datorita formei lichide active, aceste substante patrund usor in celulele sistemului osomuscular, exercitandu-si actiunea reparatorie. Acidul hialuronic se regaseste in multe dintre tesuturile organismului uman: cartilaje, oase, corp sticlos, valve cardiace, piele si in lichidul sinovial. El reprezinta componenta de baza a lichidului sinovial sau articular. Fara acest lichid, articulatiile noastre nu pot functiona. Un organism sanatos si tanar produce singur acid hialuronic. Dar, odata cu inaintarea in varsta sau din alte cauze, procesul de sintetizare al acestuia in organism este incetinit, iar atunci cand acest lucru se intampla, sesizam probleme la nivelul articulatiilor. Lichidul sinovial hraneste cartilajul articular, fiind agentul principal de lubrifiere al acestuia, asigurand miscarea si mobilitatea articulatiilor. Acidul hialuronic asigura sinteza lichidului sinovial si mentinerea acestuia in cantitati necesare: este una dintre „indatoririle” biologice de baza ale acestuia.

Condroitina este o componenta importanta a cartilajului, din care este alcatuit tesutul conjunctiv al articulatilor, asigurandu-se astfel buna functionare si elasticitatea acestora.. De asemenea intra in structura cartilajului articular, reduce durerea din articulatie, impiedicand deteriorarea acesteia, inhiba activitatea enzimelor care determina inflamarea tesutului cartilaginos si sporeste productia de lichid intra-articular. Detine un rol esential in pocesul de sintetizare al acidului hialuronic si exercita actiune benefica asupra schimbului de fosfor si calciu in cartilagiu.

Recomandari

Produsul „ B-Luron” contrubuie la exercitarea actiunilor benefice precum:

stimularea productiei de lichid sinovial in cartilagiu;
previnirea leziunilor, uzurei si deteriorarii articulatiilor, cartilagiilor si ligamentelor;
in cazul utilizarii pe durata unei luni (o data pe zi) isi mentine efectul de insanatosire si dupa incheierea perioadei de administrare.
Mod de utilizare

In calitate de supliment alimentar, 30 ml pe zi, echivalent a 2 linguri sau 1 masura dozatoare, la masa, in priza unica, timp de 4-5 saptamani sau conform recomandarilor specialistului. Suplimentele alimentare completeaza aportul nutrientilor din regimul alimentar zilnic si sunt parte integranta a modului sanatos de viata.

Pentru mai multe informatii accesati link-ul http://b-luron.ro/ Site web : http://cumparacum.shopmania.biz/cumpara/b-luron-7753262 Site web : http://cumparacum.shopmania.biz/cumpara/b-luron-7753262 Site web : http://cumparacum.shopmania.biz/cumpara/b-luron-7753262

  • Pret 1.086 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.