Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Masaj erotic la domiciliu Ana 22

a
Adaugat de cvalfit@gmail.com (22:10 ; 01 Sep; Anunt EXPIRAT, 45 vizite)
 

Masajul erotic este un masaj senzual devenit un adevarat rasfat desfasurat intr-o atmosfera calda ..primitoare dar foarte discreta la mine acasa in mijlocul Bucurestiului. Cu un masaj erotic poti ajunge de la relaxare totala, la placere sublima, doar prin puterea atingerii.

Lasa-te purtat de adevarata senzualitate a mainilor si a corpului meu si descopera cele mai ascunse placeri oferite de masajul erotic. O ora de placere se bazeaza pe tehnici specifice combinate cu erotismul masajului, pentru ca tu sa descoperi senzatii nemaitraite! Indrazneste sa experimentezi ceva ce nu ai mai incercat pana acum!

Cand iti doresti sa te relaxezi si cauti un loc potrivit pentru acest lucru, te poti bucura de o ora speciala la mine. Daca vrei sa afli pe propria piele ce este masajul erotic, vvoi fi bucuroasa sa iti rasfat trupul cu cele mai incitante servicii, in fascinanta mea locatie.

  • Pret 450 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.