Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Garsoniera lux Chiajna

a
Adaugat de Anonim (11:33 ; 17 Oct; Anunt EXPIRAT, 39 vizite)
 
 

Va propunem o garsoniera de inchiriat, situata in Chiajna, zona Rosu,in partea de Vest a capitalei ,cu acces in max 5min in cartierul Militari.

Daca vrei ceva linistit intr-o zona verde,aerisita,fara aglomeratie si nu depinzi de mijloace de transport,aceasta este oferta potrivita: -este situata in imobil nou,cu acces privat, balcon,panorama libera, loc de parcare,mobilata-utilata lux. Ofera confort la standard inalt de calitate,finisaje,amenajari,mobilier,electrocasnice. La momentul in care noi am fost s-o preluam in portofoliu, am observat ca ne-a oferit o stare de liniste si bine,o vibratie pozitiva. In imediata vecinatate, ai acces la magazine(5 min M. Image) alternative de shopping la 7-10 minute(Militari Shopping Center,Lidl,M. Image,Penny) ai aer curat si posibilitatea de a merge la plimbare cu iubita/iubitul,pe jos sau bicicleta,fara sa fie nevoie sa traversezi orasul. Ai zone de agrement(terase, restaurante,piscina,terenuri de sport )la distante de 5-10 min si acces la sosele importante de legatura cu cele mai importante autostrazi.

  • Pret 250 €
  • Adresa Chiajna Rosu, judetul Ilfov
  • Mobilier mobilat


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0727.696.936
0760.240.796
a
www.esaimob.ro
a
Chiajna Rosu, judetul Ilfov

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.