Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa batraneasca 10000mp

a
Adaugat de ionitamarval@yahoo.com (20:48 ; 19 Nov; Anunt EXPIRAT, 3565 vizite)
 
 

cani (la marginea satului). Proprietata este situata la o distanta de 45 km fata de Orasul Iasi, 45 Km fata de Vama Sculeni. Proprietatea se afla la 400 m distanta de soseaua principala asfaltata si are drum de acces din piatra foarte bun, fantana proprie, record monofazat la reteaua de energie electrica, anexe gospodaresti (magazie, beci, sura, adapost animale, bucatarie de vara). Pe proprietate se afla o padure de salcami, plantatie de vita de vie pe rod, livada pomi fructiferi pe rod. Amplasarea este intr-o zona pitoreasca si linistita a satului si ofera o vedere panoramica in jur.
Lot 2. Proprietar vand teren intravilan in suprafata de 2000 mp amplasat in centrul satului la soseaua principala. Terenul este imprejmuit si se afla la o distanta de 400 m de Lotul 1. Proprietatea este situata in Romania, Judetul Iasi, Comuna Roscani, Sat Roscani (centrul satului). Proprietata este situata la o distanta de 45 km fata de Orasul Iasi, 45 Km fata de Vama Sculeni. Amplasarea este intr-o zona pitoreasca si linistita a satului si ofera o vedere panoramica in jur.
Ambele terenuri se preteaza pentru agricultura (culturi agricole, horticultura, legumicultura, cresterea animalelor islazul comunal mare ca suprafata fiind in apropiere, la fel si salba de lacuri Comoara, Roscani 1 si 2, Cavesti si Radeni 1/balta). Ambele terenuri se preteaza foarte bine pentru amenajarea/constructia unei locuinte de familie, case de vacanta/odihna. Terenurile se pot vinde impreuna sau separat.
Nu se percepe TVA. La pretul solicitat se adauga costurile documentelor pentru transmiterea proprietatii (onorariu notarial, comisioane, taxe).

  • Pret 19.500 €
  • Adresa judetul Iasi
  • Suprafata 70 mp
  • Nr. camere 3
  • Stadiul constructiei demolabila
  • An constructie 1970


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.