Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Interfoane - Videointerfoane

a
Adaugat de office@electroexpertinstal.ro (14:10 ; 07 Ian; Anunt EXPIRAT, 7 vizite)
 

Firma Electroexpert Instal Services monteaza o varietate de sisteme interfon , videointerfon , yale electromagnetice , amortizoare hidraulice usa , pentru blocuri de locuinte sau vile rezidentiale.

Diferite sisteme de interfon sau videointerfon sunt utilizate pe scara larga în clădiri rezidențiale, vile rezidentiale,sau blocuri de locuinte . Instalarea unui sistem de interfon sau videointerfon ofera un plus de securitate locuintelor dvs. Putem gasi cu ușurință cea mai buna soluție tehnica pentru fiecare cerința specifica a clientului. Datorita resurselor noastre extinse,firma Electroex[ert Instal Services va ofera solutii de înalta calitate. Solutiile pentru blocurile de locuinte ,vile rezidentiale sau diverse cladiri sunt : -sisteme de interfon -sisteme de videointerfon -tastaturi de acces -cititoare de proximitate -Yale electromagnetice -Amortizoare hidraulice

  • Pret 2 RON/unit
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0724.757.997
a
a
www.electrogrupproinstal.ro
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.