Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Despre produse de sanatate

a
Adaugat de ilieclaudiu74@yahoo.com (22:48 ; 25 Ian; Anunt EXPIRAT, 28 vizite)
 

Valori precum perseverenta, increderea, pasiunea si responsabilitatea sunt unul dintre motivele pentru care colaboram cu peste 5000 de parteneri de mai bine de 30 de ani, care ne raman fideli.

LR World este grupul de companii care va asigura in calitate de experti in sanatate si frumusete, fiind unul dintre cei mai mari producatori de produse de baza cu Aloe Vera din lume si va ofera sansa de a-ti transforma in realitate afacerea la care ai visat.
Valori precum perseverenta, increderea, pasiunea si responsabilitatea sunt unul dintre motivele pentru care colaboram cu peste 5000 de parteneri de mai bine de 30 de ani, care ne raman fideli. Acordam o importanta deosebita calitatii produselor, lucru care ne garanteaza extinderea permananta a acestora de cosmetica, parfumuri si suplimente alimentare.
In ianuarie 2018, LR World Kids Fund a inceput o colaborare la nivel international pe termen lung cu ONG -ul SOS Satele copiilor. Aceasta colaborare a primit distinctia de bronz SOS Children's Village Cup pentru implicare.
In 2019, LR World a introdus marca LR Lifetakt, care combina suplimentele alimentare de cea mai buna calitate cu sfatul expertilor privind nutritia si stilul viata.

  • Pret 5.300 RON/luna
  • Adresa judetul Arges


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0727.308.227
a
a
www.lrworld.com/iclauadri74
a
judetul Arges

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.