Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Servicii evaluator de risc sec

a
Adaugat de info@asivec.ro (15:13 ; 10 Feb; Anunt EXPIRAT, 4 vizite)
 

Va punem la dispozitie servicii profesionale evaluator de risc securitate. Consultanta si deplasare pentru constatare in Bucuresti gratuit. Efectuam analize de risc la cel mai mic pret. Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una din urmatoarele situatii:
- cel putin odata la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii;
- in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva;
- in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii.
Conform H.G. 301 din 2012, toate societatile comerciale si punctele de lucru care detin bunuri sau valori cu orice titlu trebuie sa efectueze analiza de risc la securitatea fizica, prin evaluatori autorizati, inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica.

  • Pret 300 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0728.461.919
a
a
www.asivec.ro
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.