Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Întotdeauna în formă VITOMAN

a
Adaugat de blackeight8@gmail.com (19:46 ; 31 Mar; Anunt EXPIRAT, 16 vizite)
 

VitoMan influenteaza muschiul neted si stimuleaza activitatea nodurilor care controleaza erectia, creste productia de testosteron si imbunatateste motilitatea spermatozoizilor.

Cum functioneaza VitoMan - Stimulatorul sexual natural

VitoMan influenteaza muschiul neted si stimuleaza activitatea nodurilor care controleaza erectia, creste productia de testosteron si imbunatateste motilitatea spermatozoizilor. Datorita formulei sale unice pe baza de plante, intareste contractiile musculaturii striate, care, la rândul sau, imbunatateste functia sexuala.

VitoMan creste elasticitatea peretilor vaselor de sânge si permeabilitatea acestora si imbunatateste astfel fluxul de sânge catre organele din pelvis, ceea ce este necesar pentru fermitatea erectiei. Acest buchet de adevarate „componente vegetale puternice" contine vitamine si substante pe care organismul nu le sintetizeaza pe cont propriu, dar le primeste din exterior.

Elimina disfunctia erectila si erectia slaba

Dozare: 1 capsula dimineata si 1 capsula seara
Daca aveti exces de greutate, puteti lua 1 capsula mai mult pe prânz

Livrare rapida

  • Pret 25 €
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.