Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Aspirator Abur YS6A-V

a
Adaugat de doctormoto (10:44 ; 04 Mar; expira in 7 zile, 1619 vizite)
 
 
 

Aspirator profesional portabil Curatat&Dezinfectat cu aburi sub inalta presiune dedicat spalatoriilor auto si firmelor de curatenie fiind usor de transportat ( 35kg) .Dispozitivele profesionale de spalat cu abur pot face o suprafata de curatare complet decontaminata ( SALTELELOR & CANAPELEROR ) si fac in interiorul autoturismului o sterilizare completa cu abur pentru a preveni bolile si virusii !
Aburul bland nu va deteriora vopseaua autoturismelor si poate deodoriza eficient si elimina in mod eficient mirosul urat din masina.
In plus, aburul la temperaturi ridicate dovedeste eficienta petelor de ulei.Pentru pretul acesta 2998 euro( fara taxe ) primiti urmatoarele accesorii ; Pistol curatat cu aburi,dispozitiv curatat covoare cu doua jet-uri,lance adaptabila pt pistol 150cm curatarea hotelor,locurilor greu accesibile. Acum este momentul sa-ti alegi o afacere de succes .Bafta !Vezi Video . Copiaza link-ul pt a-l vedea pe youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Rn8lITwP0YM vezi video

  • Pret 2.998 €
  • Adresa Bulevardul Ghencea 23, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.