Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartamente 2 camere in Trivale Park | 2C1

a
Adaugat de furnizorulcasei@gmail.com (01:54 ; 13 Mai; Anunt EXPIRAT, 27 vizite)
 

Construim noul complex rezidential TRIVALE PARK in cartierul Trivale, strada Aleea Frasinului, nr 6 format din 5 blocuri cu 3 etaje, 90 apartamente cu 2 şi 3 camere.
Apartamentele se predau racordate la utilitaţi (gaze, electricitate, apa) se face doar transferul de utilizator. Centrala, contori de apa, gaze şi electricitate sunt montaţi de catre noi. Cumparatorul va platii la achiziţia imobilului doar taxele notariale, ISCIR-ul 180 lei şi PIF de 240 lei.

Locul de parcare este INCLUS!

Finisaje:
– Exterioare: caramida porotherm, izolaţie polistiren 10 cm, tencuiala decorativa ATLAS, termopane GEALAN cu feronerie ROTTO.
– Interioare: gresie, faianţa, parchet, centrala termica, radiatoare, uşi, bai complet echipate.

Pentru cumpararea imobilului nu percepem comision, reprezentam direct dezvoltatorul.

Imobilul dispune de toate utilitatile orasului (gaz, curent, apa, canalizare) si este complet bransat la acestea, caile de acces si infrastructura care il inconjoara sunt complete si functionale.

Ca viitor proprietar, puteţi beneficia de personalizarea spaţiului interior prin alegerea finisajelor dintr-o gama variata de modele şi culori. Tot ceea ce trebuie sa faceţi este sa rezervaţi casa din timp.

La achiziţionarea imobilului cu credit Prima Casa/imobiliar/ipotecar, primiţi asistenta la realizarea dosarului bancar.
Pentru mai multe detalii despre aceasta proprietate sau despre alte oferte similare in zona, puteţi contacta biroul de vânzari. Site web : http://https://inex.ro/imobiliare-apartamente-de-vanzare-pitesti/trivale-58 Site web : http://https://inex.ro/imobiliare-apartamente-de-vanzare-pitesti/trivale-58

  • Pret 59.000 €
  • Adresa judetul Arges


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.