Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vila Clinceni

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (14:20 ; 03 Feb; Anunt EXPIRAT, 574 vizite)
 

Imobilul finalizat in 2005 are o suprafata construita la sol de aprox 163 mp si suprafata utila 199 mp. Accesul la imobil se face direct din soseaua Bucuresti-Domnesti pe drumul de servitute. Cladirea dispune de structura de rezistenta din beton iar inchiderile si compartimentarile sunt din caramida. Tamplaria exterioara este din PVC culoarea lemnului cu geam termopan. Imobilul de tip P+M este compus din parter cu living, dinning, bucatarie, camara, grup sanitar, birou plus terasa si garaj iar la mansarda avem 3 dormitoare, 2 bai, dressing, debara si 2 balcoane.
Finisajele interioare sunt superioare: pardoseli din gresie in bai, bucatarie, holuri, balcoane, terasa si scari, ciment sclivisit in garaj si parchet laminat in rest. Peretii sunt placati cu faianta in bai si bucatarie iar in camere piatra decorativa si zugraveli lavabile. Tamplaria interioara este din lemn de buna calitate.
Utilitatile existente la proprietate sunt: electricitate, apa, gaz si canalizare (fosa septica).

  • Pret 227.250 €
  • Adresa Clinceni, judetul Ilfov
  • Suprafata 199
  • Nr. camere 5
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 2005


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.884.312
0754.054.641
a
a
www.librabank.ro
a
Clinceni, judetul Ilfov

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.