Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Despre despagubiri din evenime

a
Adaugat de ilieclaudiu74@yahoo.com (15:08 ; 12 Iun; Anunt EXPIRAT, 71 vizite)
 

Oferim servicii de recuperari si despagubiri RCA in cazul unor evenimente rutiere neplacute si nedorite, oriunde in Europa si România. BER ofera expertiza necesara in obtinerea daunelor civile ca urmare a producerii unui eveniment neplacut rutier.
Conform reglementarilor legale in vigoare, orice persoana care a fost implicata intr-un eveniment neplacut rutier produs din vina unei alte persoane sau chiar din vina conducatorului autoturismului in cauza este indreptatit sa solicite si sa obtina despagubiri in vederea acoperirii prejudiciului material si moral. Se poate obtine despagubiri chiar daca autoturismul implicat intr-un eveniment nedorit nu este asigurat cu asigurare RCA in acest caz despagubirile fiind platite de BAAR.
Printre atributiile BAAR se numara si cea de plata a despagubirilor pentru persoanele care au suferit prejudicii in urma unor evenimente neplacute produse pe teritoriul României si pe teritoriul altor state pentru autovehicule neasigurate sau neidentificate.

  • Pret 3.600 RON/buc
  • Adresa Pitesti, judetul Arges


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0727.308.227
a
a
www.birouleuropean.ro
a
Pitesti, judetul Arges

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.