Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa Dumbravita

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (11:22 ; 20 Oct; Anunt EXPIRAT, 2696 vizite)
 

de aprox.14m, situata in Comuna Dumbravita, str. Cristofor Columb.

Imobilul are urmatoarele suprafete: locuinta suprafata utila =201mp, suprafata construita desfasurata= 241mp, amprenta la sol 185mp, anexa=23mp, compartimentata in dormitoare, 2 bai, bucatarie, living, dining.

Structura de rezistenţa este cu fundaţii de beton armat, stâlpi şi grinzi din beton armat, zidarie din caramida Porotherm. Închiderile şi compartimentarile sunt realizate din zidarie din caramida Porotherm; planşeul este realizat din beton armat; acoperisul este tip sarpanta de lemn cu invelitoare din tigla ceramica si geamuri de tip Velux. Finisaje exterioare sunt de tip termosistem, pereţii sunt izolaţi cu placi din polistiren, sistem termoizolant cu tencuieli si vopsea lavabila de exterior; tâmplaria exterioara este din profile din pvc armat cu geam termoizolant, tâmplaria interioara este din lemn, usa de acces este metalica.



Proprietatea este amplasata intr-o zona rezidentiala noua din comuna Dumbravita, o localitate limitrofa municipiului Timisoara lipita de oras, in partea de nord a acestuia, o zona cu case regim inaltime P+M, constructii realizate dupa anul 2000. Accesul la proprietate se realizeaza de pe un drum de asfalt. Amplasamentul este racordat la toate utilitatile necesare utilizarii rezidentiale: curent electric, apa , gaz, canalizare (fosa septica).

  • Pret 164.000 €
  • Adresa Dumbravita, judetul Timis
  • Suprafata 201
  • Nr. camere 5
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 2009


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0754.054.641
0748.884.312
a
a
www.librabank.ro
a
Dumbravita, judetul Timis

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.