Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Oferta! Vand casa in Santandrei, Oradea

a
Adaugat de mocanaureliadaniela@gmail.com (09:42 ; 01 Iul; Anunt EXPIRAT, 150 vizite)
 

Descriere
Vand doua case pe un teren de 1000mp, Santandrei, Str. Rozmarinului, pret 150.000 euro ( pentru amandoua), negociabil, Oeadea. Acceptam si schimb. Pe gradina, in spatele caselor este un spatiu verde si amplasat si un solar pentru cultivarea legumelor (17 /8 mp). Spatiul este ideal pentru doua familii, dar poate fi transformat si in birouri, depozit sau de inchiriat. Pentru Casa 1 se poate amenaja o intrare direct din strada, ideala pentru birouri, depozit si diferite ateliere. Curtea interioara este spatioasa, se pot parca 3, 4 masini.

Casa 1, constructie din 1997, suprafata 120 mp: (3 dormitoare, baie, bucatarie, camara, pivnita, terasa) cu posibilitate de mansardare, incalzire pe gaz, izolata, geam termopan. Camerele sunt spatioase.
Casa 2, constructie 2014, formata din parter si mansarda, suprafata 140 mp. Parter: bucatarie, baie, camara, living, birou. La mansarda sunt 3 dormitoare si o baie. Incalzire pe gaz. La parter si in baia de la mansarda incalzirea este sub pard

  • Pret 150.000 €
  • Adresa judetul Bihor
  • Suprafata 140
  • Nr. camere 3
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 2014


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.