Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Mediul de afaceri ,incotro in 2020 ? Opinie mallcopii.ro, produsedingospodarie.ro, bursa-peste.ro, t

a
Adaugat de contact@coltucsiasociatii.ro (12:36 ; 02 Iul; Anunt EXPIRAT, 21 vizite)
 

Ce se intampla cu mediul de afaceri in 2020-2021? Unde vom ajunge cu afacerile dupa pandemie? Cat dureaza criza in afaceri dupa Covid-19? De ce sa mai fac business dupa pandemia Coronavirus?

Ce se intampla cu mediul de afaceri in 2020-2021?
Uniunea Europeana va intra in recesiune anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus (COVID-19), a estimat luni Thierry Breton, comisarul pentru piaţa interna, avertizând ca economia blocului comunitar risca o contractare de 2,5%, transmite Reuters.

Unde vom ajunge cu afacerile dupa pandemie?
Evident, ne aşteptam la o recesiune in timpul acestui an. Suntem in razboi cu virusul. Un razboi economic, a declarat Breton la postul de radio BFM. Înainte de criza ne aşteptam la o creştere de 1,4% in UE, acum estimam un impact negativ intre 2% şi 2,5%, a adaugat oficialul UE
Cat dureaza criza in afaceri dupa Covid-19?

91% dintre companiile românesti se simt afectate de epidemia COVID-19, cu un ... au adoptat masuri pentru a supravietui crizei actuale

  • Pret 1 €
  • Adresa Bucuresti, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0745.150.894
0745.150.894
a
a
Bucuresti, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.