Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Cazare Mamaia, Sat Vacanta - Apartament Oxford

a
Adaugat de mamaia.smartconsult@gmail.com (11:26 ; 10 Iul; Anunt EXPIRAT, 23 vizite)
 

Va asteptam intr-un ambient placut si linistit, oferit de apartamentul Oxford, situat in Mamaia, la 300metri de Satul de Vacanta, respectiv 700metri de parcul acvatic – Aqua Magic.
Apartamentul este compus din 3 dormitoare (3 bai/ fiecare dormitor având propriul grup sanitar cu cabina de dus), doua terase (cu vedere catre lac, respectiv catre mare, de pe terasa se poate vedea telegondola).
Dormitoarele sunt prevazute cu paturi king-size, Smart TV-uri, aparate de aer conditionat, precum si cu câte un dulap si un birou.
Accesul pe terase se face direct din dormitor, pe terase veti gasi scaune si masute (un loc perfect pentru a servi o cafea/micul dejun si a admira peisajul oferit de statiunea Mamaia sau de lacul Siutghiol).
Pe lânga cele trei dormitoare, trei bai si doua terase, apartamentul are in componenta o bucatarie, utilata modern (central proprie pe gaz, cuptor cu microunde, prajitor de pâine, esspresor de cafea, frigider, aragaz, farfurii, tacâmurie etc., aici existând deasem

  • Pret 1 €
  • Adresa judetul Constanta


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.