Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  2 camere decomandat cu gradina

a
Adaugat de mihaela.optima@gmail.com (12:08 ; 24 Iul; Anunt EXPIRAT, 185 vizite)
 
 
 

Optima Pallady Residence situat pe Str. Fetesti nr 54, in apropierea statiei de Metrou 1 Decembrie 1918,compus din 3 blocuri de 6 etaje .Pe fiecare etaj regasim 7 apartamente de 2 si 3 camere,fara garsoniere.
Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului: gaze, curent electric, apa curenta, canalizare de la principalii furnizori: Distrigaz/Engie, Enel, Apa Nova.
Apartamentele se predau contorizate individual si beneficiaza de dotari complete cu finisaje premium, disponibile la alegerea cumparatorului; centrala termica, marca Ferrolli iar fiecare baie este complet echipata cu obiecte sanitare de calitate.
Sistemul constructiv este de inalta calitate, inchiderile exterioare, dar si compartimentarea dintre apartamente sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm, peste care este aplicat termosistemul exterior de 10 cm si compartimentarea interioara fiind executata cu Ytong –bun izolant termic si fonic.
Proiectul dispune de locuri de parcare exterioare si subterane

  • Pret 91.500 €
  • Adresa Strada Fetesti Nr 54-56, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj parter
  • An constructie 2020


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.