Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa Corbii Mari, km 49 autostrada Bucuresti-Pitesti

a
Adaugat de rdima2002@yahoo.com (17:59 ; 25 Iul; Anunt EXPIRAT, 119 vizite)
 

Casa a fost finalizata in 2014, constructie de caramida si beton, acoperis de tabla, termopane, pardoseala de lemn, baie, bucatarie (hota), apa curenta (put cu pompa submersibila), canalizare (aproape finalizata, dar functionala, detalii la telefon), gresie faianta, sobe noi de teracota, boiler, usi noi si moderne. Este spatioasa si foarte luminoasa.Nu are gaze. Lambriuri de lemn noi in bucatarie, garaj finalizat 2019. Casa are un dormitor, o baie, o bucatarie spatioasa si un hol. Exista si o camera suplimentara de cca 8 mp care poate permite o extindere a bucatariei sau alta dependinta. In prezent casa nu necesita nici o investitie. Garajul este nou, practic si spatios. Facturi pot fi prezentate. Exista si un aer conditionat care insa nu a fost instalat (suficient de racoare in interior).

Casa e situata chiar pe sosea in satul Corbii Mari. Teren in total de 957 mp. Pomi fructiferi, o sera (nu in stare exceptionala dar functionala). Un foisor in curte, la umbra, amenajat pentru vara.

  • Adresa judetul Dambovita
  • Suprafata 1
  • Nr. camere 1
  • Stadiul constructiei la rosu
  • An constructie 2014


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0740.121.271
0740.121.271
a
a
judetul Dambovita

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.