Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Microfon profesional pentru conferinte

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (09:38 ; 09 Aug, 89 vizite)
 

Microfon profesional pentru conferinte

Descriere

Microfon profesional pentru conferinte WG-800 special fabricat pentru toate tipurile de conferinte, lecturi, transmisiuni, inregistrari si multe altele. Microfonul pentru conferinte WG-800 cu gat flexibil, conexiunea XLR si impedanta de 200 ohm face din acest model unul ideal pentru salile mari.

Microfonul pentru conferinte WG-800 e ste dotat cu un condensator capsulat ce asigura o sensitivitate ridicata si o frecventa de raspuns profesionala. Butonul pentru pornire/oprire se afla pe suportul de sustinere a microfonului, functioneaza cu doua baterii tip AA, 1,5V.

Microfounul pentru conferinte este fabricat din material plastic de culoare neagra, fiind ideal pentru toate tipurile de conferinte, lecturi, transmisiuni, intregistrari si altele. Datorita ledului rosu din varful microfonului veti sti mereu daca microfonul este pornit sau oprit.

Butonul pentru pornire/oprire se afla pe s

  • Pret 175 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.