Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Aparat masurat puritatea apei TDS-3

a
Adaugat de doru@ecomstar.ro (10:08 ; 09 Aug, 123 vizite)
 

Aparat de testare a calitatii apei: un mod excelent de a testa in mod regulat apa consumata, dar si performantele atinse de aparatul de filtrare folosit.

Este apa minerala buna pentru organismul nostru? Exista o idee eronata potrivit careia apa minerala ar fi importanta pentru sanatatea noastra si deoarece apa filtrata contine foarte putine minerale, sau chiar deloc, nu este potrivita pentru organismul nostru.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceasta afirmatie nu este adevarata deoarece toate mineralele din apa minerala sunt in forma anorganica, fara viata. In timp ce acestea pot fi absorbite in circulatia corpului nostru, ele nu pot fi folosite in procese fiziologice cum ar fi de exemplu formarea celulelor.

Apa pura, filtrata are un avantaj foarte mare si anume: este capabila sa indeparteze substantele anorganice depozitate in tesuturile din corpul nostru ducand astfel la imbunatatirea starii noastre de sanatate.

Mineralele organice nu sunt indepartate de apa, el

  • Pret 48 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0733.068.309
a
a
www.ecomstar.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.